17 april 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Nieuw in Genemuiden: Kitchen4all de Vries

Geplaatst op: 25 september 2020

(Adv.) Vanaf 1 oktober gaat Keukencentrum de Vries in Genemuiden verder onder de Kitchen4all formule. Deze overgang houdt in dat Keukencentrum de Vries de 5e vestiging is van Kitchen4all. Het bedrijf zal voortaan verdergaan onder de naam Kitchen4all de Vries.

De overname zorgt ervoor dat het bedrijf klanten een nog scherpere prijs kan bieden. Verder zal er niet veel veranderen. “Dezelfde kwaliteit zal gewaarborgd blijven”, vertelt de Vries. Zo blijft het aanbod keukens, apparatuur en merken hetzelfde. “Ook qua service en garantie verandert er niets”, aldus de Vries.

De overgang van Keukencentrum de Vries naar Kitchen4all de Vries is een logische stap. Keukencentrum de Vries eigenaar Lamco de Vries is ook mede-eigenaar van Kitchen4all en weet daarom als geen ander hoe succesvol de formule is. “Door het enorme succes willen we Genemuiden hier ook graag onderdeel van maken.”

Kitchen4all dankt met name haar klantenkring aan de zeer goede reviews op www.qasa.nl. De Vries: “Dat is ook bij Keukencentrum de Vries aan de Kamperzeekdijk 127 een sterk punt. Het hoofddoel is en blijft het krijgen van tevreden klanten die ambassadeurs willen worden. Daar doen we het voor.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice