19 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Meester Jeroen neemt afscheid van OBS De Aremberg

Geplaatst op: 30 september 2020

Foto's: Jan van Kleef

Een bijzondere ochtend op OBS De Aremberg. Het schoolplein aan de Julianastraat stond vanmorgen vol met kinderen. Directeur Jeroen nam vanmorgen namelijk afscheid.

Speciaal voor zijn afscheid hadden de leerlingen en speciaal boek gemaakt met allemaal leuke aandenkens. Deze werd aangeboden door Patrick uit groep 8 en Roos uit groep 1. Meester Jeroen, volgens de leerlingen bekend om zijn grapjes, vertrekt na vier werkzame jaren in Zwartsluis nu richting de polder. Na de overhandiging van het cadeau mocht de vertrekkende directeur nog een keer over de stormbaan klauteren die speciaal voor deze gelegenheid naar de school was gehaald.

Jeroen Oosterhof gaat morgen aan de slag in Emmeloord. Daar wordt hij directeur op Caleido, een middelbare school voor anderstaligen. Een nieuwe directeur is er nog niet gevonden. “Ik dacht dat ze snel iemand zouden vinden voor deze functie. Maar dat bleek helaas niet het geval. Als ik dat had geweten was de beslissing om te vertrekken zeker moeilijker geworden. Gisteravond heb ik ’t daar best even moeilijk mee gehad, dan komt dat toch op je af. Maar er komt een goede interimmer die de honneurs tijdelijk waarneemt”, sluit Oosterhof af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice