16 april 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

TTV 3 wint thuis van Olst

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Tafeltennis Vereniging Zwartsluis heeft speelronde 2 erop zitten. Er waren in deze speelronde er maar twee thuiswedstrijden. Team 3 & Team 4 waren als enigste in deze speelronde die moesten spelen.

Team 3 moest maandag 28 september thuis tegen Olst 2. Gerwin van Dalfzen heeft op het nipt verloren met een spannende 5 setter. Helaas moest hij de punt aan de tegenstander geven. Mark Smit begon de wedstrijd goed en won zijn eerste wedstrijd. Tjalling Wynia had ook een goed begin en won duidelijk met een 3 setter van de tegenstander. Gerwin van Dalfzen, Mark Smit & Tjalling Wynia wonnen allemaal 2 partijen. Eindstand 6-3 zege voor team 3

Team 4 moest ook thuis spelen tegen het lastige Kampenion te Kampen. Thimo Smit mocht de wedstrijd openen en begon sterk en won zijn eerste wedstrijd van de avond. Jonathan Booij moest helaas zijn punt inleveren bij zijn eerste wedstrijd aan de tegenstander. Yannick Meijer had ook zin om een balletje te slaan, maar helaas ook hij moest zijn punt inleveren bij de tegenstander. Thimo Smit kwam 1 keer tot winst. Jonathan Booij kwam 2 keer tot winst. Helaas verloor Yannick Meijer al zijn partijen. Eindstand 3-6 nederlaag voor dit team.

De tafeltennissers merken op: “We leven in een rare tijd, niet alleen voor deze verenigingen maar voor iedereen. Deze competitie is nog maar net begonnen en er zijn al wat teams die zich hebben teruggetrokken uit de competitie. Zo heeft TTV Harderwijk besloten om niet meer deel te nemen aan de competitie omdat hun gemeente code oranje heeft.  Zo speelt team 1 nu nog maar met 4 tegenstanders in de competitie.”

Team 2 heeft nog maar 3 tegenstanders in deze competitie. Terwijl Emmeloord ook heeft besloten om niet verder deel te nemen aan de competitie. Ze kregen te horen dat dit team van Emmeloord te veel blessures hebben en geen team meer kunnen vormen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice