7 mei 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Sluuspoort wil oude ambachten digitaal vastleggen

Geplaatst op: 6 oktober 2020

Zowel Museum Schoonewelle als Sluuspoort zijn dit jaar deelnemer aan de Rabo ClubSupport-actie van de Rabobank IJsseldelta.

Rabo ClubSupport investeert met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs, verenigingen en stichtingen met als doel ze sterker en toekomstbestendig te maken. Voorwaarde is dat de clubs bankieren bij de Rabobank én het stemmen kan alleen door klanten/leden van de Rabobank.

Sluuspoort heeft als doel voor de bijdrage vanuit Rabo ClubSupport aangegeven dat deze wordt gebruikt voor het vastleggen van en de digitalisering van de oude ambachten uit Zwartsluis. Door dit project hoeft er fysiek minder door het centrum te worden gelopen, een doorvoering mede als gevolg van de coronamaatregelen. Museum Schoonewelle wil de bijdrage besteden aan het mogelijk maken van meerdere, spraakmakende exposities in het museum.

Alle leden van de Rabobank IJsseldelta mogen vijf stemmen verdelen. Van deze vijf stemmen mogen er maximaal twee aan Museum Schoonewelle en maximaal twee aan Sluuspoort worden gegeven. Wie beide goede doelen dus een warm hart toedraagt kan ze het maximaal aantal stemmen geven en houdt er dan nog een over om een ander (lokaal) doel te steunen. Stemmen kan in de periode van 5 tot 25 oktober.

www.rabobank.nl/clubsupport

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice