24 september 2023 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

DESZ verliest oefenwedstrijd tegen Flevo Boys met 3-5

Geplaatst op: 10 oktober 2020

DESZ speelde vanmiddag op eigen sportpark een oefenpot tegen de reserves van Flevo Boys uit Emmeloord. De reguliere competitiewedstrijd was vanwege quarantainegevallen bij tegenstander Knickebockers afgelast.

Al na een ruime 20 minuten gespeeld te hebben zijn de eerste drie goals gevallen en staat het 1-2 op De Cingellanden. In de 33e minuut maakte Danny Moorman zijn tweede doelpunt die middag en stond het 2-2.

Een kwartier na de start van de tweede helft wisten de gasten de 2-3 op het scorebord te zetten. Robert Redder volgt daarna voor DESZ met de aansluitingstreffer. Daarna gaat het snel, de verdediging van de Sluziger ploeg kan niet voorkomen dat Emmeloord twee maal tot scoren komt. Eindstand: 3-5.

DESZ speelt volgende week verder in de competitie tegen DZOH Emmen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice