25 april 2024 Gebruikers online: 53
Agenda
Active creations

Corné Schaart mogelijk nieuwe voorzitter Oranjevereniging

Geplaatst op: 13 oktober 2020

Corné Schaart (archiefbeeld)

Leden van de Oranjevereniging krijgen tijdens de ledenvergadering op woensdag 21 oktober een nieuwe voorzitter voorgeschoteld. Het huidige bestuur heeft Schaart voorgedragen om die functie te vervullen. John Smits zal stoppen met het voorzitterschap maar blijft hoogstwaarschijnlijk wel actief binnen het bestuur.

“Ik heb al een aantal vergaderingen mee kunnen kijken. Uiteindelijk werd ik gepolst voor het voorzitterschap en dat zie ik wel zitten”, vertelt Schaart.

Afhankelijk van de omstandigheden zal de vergadering mogelijk online worden gehouden. Leden die de vergadering op 21 oktober vanaf 19.30 uur willen bijwonen kunnen zich aanmelden via info@oranjeverenigingzwartsluis.nl  Na uw aanmelding houdt het bestuur u op de hoogte over de vergadermethode. Graag ontvangt de vereniging de aanmeldingen voor 20 oktober 18.00 uur.

Agenda

Opening door de voorzitter

Notulen vergadering oktober 2019

Jaarverslag 2020 secretaris

Verslag penningmeester: verslag kascommissie en concept-begroting 2021

Personele bestuurszaken: aftredende leden herkiesbaar / niet herkiesbaar. John Smiths (herkiesbaar) Janke Kin (niet herkiesbaar). Nieuwe leden toetredend tot het bestuur: Herma Broek en Corné Schaart. Verkiezing nieuwe voorzitter: op voordracht van het bestuur dhr. Corné Schaart

Conceptprogramma 2021

Rondvraag

Sluiting

Lijkt het je leuk om ook te functioneren in het bestuur dan kun je je tot 15 minuten voor de vergadering melden. Geef dit door via bovenstaand emailadres.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Aquaservice