29 maart 2024 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Werkzaamheden aan N331 plots tóch overdag

Geplaatst op: 13 oktober 2020

De werkzaamheden aan de N331 zijn inmiddels gestart. Echter is de weg overdag deels afgesloten en daarmee gaat aannemer KWS Infra tegen de gemaakte afspraken in.

Er was eerder deze zomer al het nodige te doen over de afsluiting. Ondernemers en inwoners wilden voorkomen dat de wegen overdag afgesloten zouden worden. De provincie besloot daarna om de aannemer tussen 19.00 en 06.00 uur aan de slag te zetten. Het lijkt er nu op dat de weg continu niet toegankelijk is voor alle verkeer. Het resulteert in frustratie en drukke situaties in het Buitenkwartier.

Er wordt momenteel gewerkt aan het wegennet tussen rotonde Westpunt en het Agnieten College. De weg is afgesloten voor verkeer en bestuurders wordt verzocht om om te rijden via Vollenhove en Wanneperveen. Automobilisten die vanaf de pont naar Zwartsluis willen, kunnen wél het centrum van Zwartsluis bereiken. Ook vanuit de Barsbeek kan lokaal verkeer het centrum bereiken. Men kan onder de dijk richting de Noorde rijden en via de andere kant terugrijden.

De Provincie zou inmiddels contact hebben gezocht met de aannemer om het probleem op te lossen.

De afgesloten weg zorgt voor drukte op het veer. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice