25 oktober 2020 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

N331 overdag weer volledig open voor verkeer

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Verkeer kan, in tegenstelling tot maandag en dinsdag, weer over de rotonde.

De N331 is weer opengesteld voor verkeer. Maandag in dinsdag was de weg overdag deels afgesloten, dit ging tegen de afspraak in en zorgde voor ophef.

De N331 en de N334 in Zwartsluis krijgen dit najaar een grote onderhoudsbeurt. In eerste instantie zou dat overdag worden gedaan maar na overleg tussen Sluziger ondernemers en de provincie Overijssel is gekozen om dat naar de nacht te verplaatsen. Op die manier bleef het dorp overdag beter bereikbaar voor verkeer. Echter waren maandag en dinsdag de wegen regelmatig afgesloten voor autoverkeer. Lokaal verkeer kon wel gebruik maken van de weg via een omleiding. Veel mensen vonden dit niet wenselijk. Ook de provincie vond dat de N331 overdag open moest zijn verkeer, ze had aannemer KWS infra immers extra betaald om de werkzaamheden ’s nachts te laten plaatsvinden.

Vanaf vandaag wordt er wel overdag gewerkt aan de N331 bij rotonde Westpunt, maar is de weg wel open voor verkeer. Er staan verkeersregelaars om de boel in goede banen te leiden. Tussen 19.00 en 06.00 uur is de weg wél volledig afgesloten.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice