25 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

John Schuring 25 jaar in dienst bij Interfloor

Geplaatst op: 23 oktober 2020

Vrijdag 23 oktober is het 25 jaar geleden dat dhr. John Schuring (43) uit Vollenhove in dienst kwam bij Interfloor in Zwartsluis als magazijnmedewerker.

In een lange familietraditie vanĀ  Opa Mansveld en zijn broer (moederskant) die als wevers hebben gewerkt bij destijds kokofabriek de Adelaar, en een aantal ooms was John de 3e generatie die bij Interfloor kwam werken.

John Schuring heeft in het magazijn diverse functies vervuld, als machinist op de snijmachine tot heftruckchauffeur en waar nodig invallen in de stalenproductie. Dankzij zijn enthousiasme en meedenken is hij altijd een zeer waardevolle steunpilaar in het team.

Interfloor heeft een grote groep jubilarissen in de loop van de jaren kunnen bedanken middels een feestavond met alle collega’s. Helaas gooit COVID-19 roet in het eten voor dit moment waardoor een feestavond helaas niet mogelijk is.

Wat wel kon was een ontvangst met koffie en gebak met directie, chef van de afdeling en een bestuurslid van de personeelsvereniging. Namens de directie gaf Dhr. Lens Nekeman naast een bloemstuk een envelop met inhoud en een jubileumcadeau. De collega’s hadden een groot spandoek op het magazijn gemaakt en in het magazijn en op de heftruck versiering aangebracht ook daar kon tijdens de pauze nog John gefeliciteerd worden. Van de personeelsvereniging ontving John ook nog een gezamenlijk cadeau op een ludieke manier verpakt als mini rol vloerbedekking.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice