29 maart 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Hoofdsponsor Active Creations laat ZvZ in nieuw tenue duiken

Geplaatst op: 2 november 2020

De wedstrijdzwemmers van Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) staan er weer goed op. Als kersverse hoofdsponsor stak Active Creations de minioren, junioren, jeugd en masters in nieuwe outfits. Van de overhandiging maakte het marketing- en communicatiebureau uit Zwartsluis een heus zwemfeestje. Bij De Merkmakerij mochten enkele ZvZ-talenten de tenues op komen duiken.

De band tussen Active Creations en ZvZ bestaat al jarenlang. Decennia geleden haalde directeur Hans Winter als ZvZ-minior de Nederlandse titel op de schoolslag naar Zwartsluis. Iets minder succesvol, maar zeer verdienstelijk zwommen ook andere werknemers van Winters bedrijf onder de vlag van de plaatselijke trots. Bovendien is huidig officemanager Judith Weintré al jarenlang zweminstructrice bij ZvZ. “Tel daar de waarde die wij hechten aan lokale betrokkenheid bij op en het is duidelijk waarom wij hoofdsponsor van de zwemvereniging zijn geworden”, stelt Winter.

Trots op ZvZ-kloffie

Winter herinnert zich nog goed hoe trots hij vroeger in zijn ZvZ-kloffie rondliep. “Dat gevoel gun ik de nieuwe talenten van ZvZ ook. En dus hoefde ik niet lang na te denken over het verzoek of wij als onderdeel van het hoofdsponsorschap de wedstrijdzwemmers in nieuwe outfits wilden steken.” Op haar beurt is ZvZ-voorzitter Jackelien Sam maar wat blij met de steun van Active Creations. “In deze coronatijd is het niet makkelijk om sponsors te vinden. Dat Active Creations toch de samenwerking met ons aangaat, is prachtig. Het laat zien, dat zij zich écht betrokken voelen bij ZvZ.”

Golf van plezier

Nu al merkt Sam dat de nieuwe hoofdsponsor binnen de zwemvereniging voor een golf van plezier zorgt. “Onze outfits waren echt aan vervanging toe en dankzij Active Creations lopen wij er weer representatief bij. De professionele uitstraling draagt bij aan het clubgevoel. Waar wij ook zwemmen, overal geven wij ons visitekaartje al voor de start af. En dat motiveert ook om met prestaties in het oog te blijven springen.”

Ons cluppie

ZvZ is een vereniging met ruim zestig zwemmers, waarvan een groot deel – zodra corona het weer toelaat – op verschillende niveaus actief is in het wedstrijdzwemmen. Waar de recreatieve zwemmers twee keer per week onder begeleiding van een trainer hun baantjes trekken, trainen de wedstrijdzwemmers twee, drie of zelfs vier keer per week onder professionele begeleiding om hun persoonlijke prestaties te verhogen. Kijk voor meer informatie www.zvzwartsluis.nl.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice