4 maart 2021 Gebruikers online: 82
Agenda
Active creations

Waarom is Sikkens verf ineens zo populair?

Geplaatst op: 2 november 2020

(Adv.) Aan het begin van de herfst zijn er veel mensen die even kritisch kijken naar hun huis. Het is de tijd van het jaar waarin we immers veel meer binnen zitten. Dan is het wenselijk dat alles gezellig ingericht is. Dit is het moment om de laatste klussen af te ronden, die plinten echt vast te zetten en de kledingkasten in elkaar te zetten die al iets te lang op zolder opgeborgen liggen. Dit jaar is er echter nog iets meer te doen. Veel mensen gaan namelijk ook nog eens vanuit huis werken, wat betekent dat er een ruimte moet zijn om aan het werk te gaan. Dat is direct de reden waarom bouwmaterialen en Sikkens verf zo in trek zijn op het moment.

Aan de slag met de woning én een thuiskantoor

Veel mensen hebben begin 2020 een langere periode vanuit huis gewerkt. Het was onzeker wat corona zou betekenen voor de wereld, dus werd het zekere voor het onzekere genomen. Nu, maanden later, dreigt de tweede golf en blikken ondernemers terug. De periode waarin veel mensen vanuit huis gewerkt hebben, was namelijk lang niet zo vervelend. Veel bedrijven hebben zelfs veel positievere resultaten neergezet. Dat betekent dat de kans groot is dat dit weer terugkomt.

Wie nu al weet dat thuiswerken een haalbare kaart is, die doet er verstandig aan om alvast aan de slag te gaan met het huis. Een ruimte om te werken is ideaal, zeker wanneer je hier gewoon gefocust kunt werken zonder te veel afleiding.

Tegelijkertijd zijn veel mensen aan het werk met het huis. Een nieuwe inrichting bijvoorbeeld, het gezellig maken van de woonkamer of zelfs een compleet nieuwe keuken. De verbouwingen en aanpassingen zijn in veel huishoudens uitgesteld (geen budget, onzekere periode), maar nu is het hoog tijd om aan de slag te gaan.

Ga jij ook aan de slag?

Ben jij van plan om aan de slag te gaan? Zorg er dan voor dat je een goede planning hebt. Niet alleen op het gebied van budget, maar ook op het gebied van tijd. Haalbare doelstellingen die je af kunt vinken op een takenlijst zijn een goede manier om motivatie te houden en krijgen.

Wat minstens zo belangrijk is, is ervoor te zorgen dat de materialen op tijd in huis zijn. Zeker in deze tijden is dat niet zo vanzelfsprekend. Kijk daarom nu alvast op de Verfcompleet website en de website van de bouwmarkt, zodat je zeker weet dat je op tijd aan de slag kunt gaan. Ga je een thuiskantoor maken om vanuit huis te kunnen werken voor je baas? Informeer dan eerst eens of er een budget is waar je gebruik van kunt maken; zeker bij langdurig thuiswerken hebben ondernemers mogelijkheden om werknemers tegemoet te komen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice