1 december 2020 Gebruikers online: 47
Agenda
Active creations

Hotel Zwartewater zorgt dat u kok Harry in huis kunt halen

Geplaatst op: 20 november 2020

(Adv.) Restaurants dicht en kroegen gesloten. Voor culinaire genieters zijn het smakeloze tijden. En dat geldt ook voor Harry Vijn, de kok van restaurant De Combuijs in Hotel Zwartewater. Om toch te kunnen bakken, braden, grillen, stomen, smoren en stoven kwam hij samen met zijn werkgever Sander Frank met dé oplossing. Voor u en hemzelf!

“Als u niet naar Harry kunt komen, komt Harry toch gewoon naar u toe!” lacht de bekende Sluziger kok. “In dat kader hebben we het concept ‘Haal Harry in huis’ bedacht.” Daarvoor heeft Vijn vijf overheerlijke afhaalgerechten samengesteld. En deze voorzien van een smakelijk wijn- of bieradvies. Van slibtong tot ribroast en van snoekbaars tot runderstoof. Harry kan niet wachten om zijn gerechten op ambachtelijk wijze voor u te bereiden.

Kerstbrunch en -diner

Ook voor kerst hebben Harry en Hotel Zwartewater de plannen al gesmeed. “Nu we kerst niet buitenshuis kunnen vieren, dreigen er ook nog eens smakeloze kerstdagen”, vreest Harry. “Maar geen nood! Ook dan kunt u gewoon de smaak van Harry in huis halen. Met een overheerlijke brunch of smakelijk diner.” Zo denken Harry en Hotel Zwartewater graag met u mee in tijden van corona. Zoals ze daar ook blijk van geven met hun pannetje van de week.

Pannetje van de week

“Werk, huishouden, gezin… We snappen dat u niet elke avond zin en tijd heeft om uitgebreid te koken”, stelt Harry. “Daarom maken we het u graag gemakkelijk. Elke dag kunt u bij ons langskomen met uw pan. Die vullen we dan voor u met het gerecht van de week, waarna u het thuis alleen nog maar even hoeft op te warmen.”

Harry in huis halen?

Uw honger en die van Harry stillen? Geef dan snel uw bestelling door op https://www.hotelzwartewater.nl/nl/afhaal-en-catering-aanbiedingen/.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice