1 december 2020 Gebruikers online: 58
Agenda
Active creations

Garage Van den Berg nu hét BOVAG-adres voor uitlijnen

Geplaatst op: 21 november 2020

(Adv.) Garage Van den Berg aan de Conradsweg 5 is sinds november erkend door de BOVAG. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in uitlijnen. “Een kers op de taart voor ons bedrijf”, aldus Wicher van den Berg, oprichter van de autogarage.

In 2005 begon Wicher direct na zijn opleiding te werken in zijn eigen garage. “Toen hebben we een pand gebouwd tegenover de oude winkel. Vorig jaar hebben we nieuw gebouwd. Nu hebben we meer ruimte en oogt het netjes”, vertelt Wicher tevreden.

Dat Van den Berg nu ook is aangesloten bij BOVAG zorgt volgens Wicher ook voor een stukje extra klandizie: “Het is een keurmerk zodat de klant weet: bij die garage zit het wel goed. Want zo’n keurmerk krijg het niet zomaar. We hebben een grondige kwaliteitstest moeten doorstaan, ze komen daarbij alles controleren. Men let niet alleen op vakbekwaamheid en of alles technisch in orde is. Ook kijken ze of een garage haar klanten gastvrij en gemoedelijk kan ontvangen. Het is gewoon een stukje extra service. Onze eigen sleepdienst en de vijf leenauto’s sluiten daar ook goed op aan.”

Verder is Van den Berg sinds kort het eerste bedrijf in de omgeving met een gloednieuwe uitlijner. Bij het uitlijnen van een auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld. “Uniek hier in de omgeving”, sluit Wicher tevreden af.

Voor meer informatie komt u langs aan de Conradsweg 5 of kunt u contact opnemen met Wicher via telefoon of WhatsApp. Mail: garage@vdberg-zwartsluis.nl of telefoon: +31 6 27 12 00 05

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice