4 maart 2021 Gebruikers online: 50
Agenda
Active creations

Aan de slag met Sigma Verf om het écht eigen te maken

Geplaatst op: 1 december 2020

(Advertentie) Met de langere wintermaanden voor de deur is het tijd om ervoor te zorgen dat het binnen gezellig en knus is. Veel mensen zijn bezig met het aanpassen van de inrichting in de woonkamer en slaapkamer. Niet vreemd, want de kans is groot dat we de aankomende maanden veel binnen zijn. Zeker nu (opnieuw) een koude winter voorspeld is. Hoe je dit aanpakt, dat is natuurlijk helemaal aan jou; het is immers ook afhankelijk van de tijd en het budget dat je hebt. Wat kun je doen om het goedkoop te houden en toch veel resultaat te zien?

Aan de slag met lampen in je huis

Een makkelijke manier om het gezellig en knus te maken, is door aan de slag te gaan met lampen. Haal dat grote lichtbaken van het plafond en zorg voor verschillende lampen rondom in de kamer. Tegenwoordig heb je hier overigens heel leuke systemen voor, die je gewoon centraal kunt bedienen (via een pad, afstandsbediening of een mobiele telefoon). Op die manier kun je de intensiteit van het licht verlagen voor een knusse avond, of juist de leeslampen aanzetten wanneer je even lekker een boek wilt lezen.

Door lampen strategisch te plaatsen, heb je altijd genoeg licht wanneer je echt licht nodig hebt, maar kun je tegelijkertijd de lampen uitzetten wanneer je bijvoorbeeld kaarsen aansteekt.

Aan het werk met je meubels

Wil je meer resultaat bereiken dan alleen andere verlichting? Dan is het een goed moment om met je meubels aan de slag te gaan. De steigerhoutmeubeltrend is een beetje op de achtergrond geraakt, maar IKEA-meubels hoef je nou ook niet direct in huist te halen. Ben je een beetje handig of wil je een uitdaging? Kijk dan eens in de schuur naar het materiaal dat je nog hebt liggen. Grote kans dat je hier een prima tafel van kunt maken; die ook nog eens weinig kost.

Het is wel verstandig om een beschermende laag aan te brengen, zodat de tafel ook daadwerkelijk langer mee kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan coating van Sigma. Wanneer je deze aanbrengt op de tafel, maakt het niet meer uit wanneer er drinken of eten over tafel gaat; je kunt de tafel dan gewoon schoonmaken.

Je bepaalt zelf hoe jij de winter ingaat

Wil je veel werk maken van een andere inrichting van de kamer, keuken of slaapkamer? Of wil je zo min mogelijk doen en toch resultaat behalen? Zorg ervoor dat je de ruimte eerst leeghaalt en bepaal vervolgens wat je gaat doen. Op die manier heb je een schone lei, kun je beter de mogelijkheden zien én heb je de kans om direct een keer goed schoon te maken. Grote kans dat je in gaat zien dat dit niet overbodig is. Zo kun je helemaal lekker de winter in.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice