28 maart 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Verkocht gemeentehuis krijgt nieuwe bestemming

Geplaatst op: 1 december 2020

De begane grond van het oude gemeentehuis aan de Kerkstraat is weer verkocht. Dat meldt de voormalige eigenaresse aan Zwartsluis Actueel. Er komen volgens haar drie extra appartementen in het pand. 

Onduidelijk is echter nog wie de nieuwe eigenaar is. Vorig jaar kwam het pand terecht op de veiling maar voorafgaand aan de veiling was deze al verkocht. Er vestigde zich een sushitent die enkele maanden later alweer verhuisde naar Wanneperveen. Vervolgens had de voormalige eigenaresse een plan voor een bed en breakfast bij de gemeente neergelegd. Daarom werd de binnenkant van het pand eerder dit jaar al deels gestript.

Plots was daar een Sluziger ondernemer die graag met zijn bedrijf het pand wilde betrekken. Echter was de vraagprijs schrikbarend hoog gezien de toestand waarin het bouwsel uit 1894 verkeerde. Echter bleek er wel een andere geïnteresseerde te zijn die de trouwzaal en begane grond wilde overnemen. Die persoon of onderneming wil nu dus appartementen bouwen. Verdere details over de nieuwe invulling van het pand zijn onduidelijk.

Mogelijk later deze week meer.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice