27 januari 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Inzamelingsactie voor Zwolse Suze

Geplaatst op: 6 januari 2021

(Ingezonden) De Zwolse Suze heeft de zeldzame genafwijking AGO2. Dit zorgt voor spierslapte. Hierdoor kan ze niet kruipen, rollen, zitten, staan, lopen, praten, eten of drinken. De spierslapte zorgt ook voor reflux.

Voor het hele gezin betekent de rolstoelbus dat het mogelijk wordt om er soms samen uit te kunnen gaan. Momenten samen als gezin. Zo kostbaar, juist omdat Suzes toekomst onzeker is. Maar een rolstoelbus is duur. Ook na een bijdrage vanuit WMO is er nog een groot bedrag dat zelf betaald moet worden. En ook andere aanpassingen en hulpmiddelen worden niet altijd volledig vergoed. De zorg voor Suze levert dus ook financiƫle zorgen op.

Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice