27 januari 2021 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

500 euro schade op de Belt tijdens jaarwisseling

Geplaatst op: 12 januari 2021

Er is deze jaarwisseling voor een kleine 500 euro aan schade toegebracht in Belt Schutsloot. Dat blijkt uit de scha(n)demeter van de gemeente Steenwijkerland.

De gemeente meldt: “Tijdens oudjaar 2020 is helaas de nodige schade veroorzaakt aan onder andere bebording, afvalcontainers, afvalbakken en putdeksels. Zonde, want dat geld had ook aan andere zaken besteed kunnen worden.”

Vergeleken met bijvoorbeeld Blokzijl is de Belt nog een lieverdje. In dat havenplaatsje werd namelijk voor meer dan 5000 euro aan schade toegebracht. In heel Steenwijkerland staat de teller op 17.000 euro, met Steenwijk als koploper dankzij 8000 euro schade. De cijfers van Zwartewaterland zijn (nog) niet inzichtelijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice