24 april 2024 Gebruikers online: 43
Agenda
Active creations

Sluusgoed opent dit voorjaar de deuren aan Kerkstraat

Geplaatst op: 21 januari 2021

Voor een setje sokken of ondergoed hoef je Zwartsluis niet meer uit. Dankzij de 17-jarige Justine is ‘Sluusgoed’ een feit. Naar verwachting opent ze in april haar winkel aan de Kerkstraat.

Ze volgt de opleiding tot verkoopster en al snel kwam ze erachter dat een eigen winkel echt haar ding zou zijn. “Ondernemen zit in de familie, mijn ouders hebben ook een eigen bedrijf. Ik wilde in eerste instantie graag een kantoorfunctie, maar daarbij mis je toch een stukje contact met de mensen. Dit najaar besloot om een eigen zaak te beginnen. Ik volg nu één dag per week les en de rest van de tijd kan ik besteden aan Sluusgoed”, vertelt de jonge onderneemster.

De keuze voor ondergoed was niet heel lastig: “Ik wilde graag iets gaan verkopen dat nog niet verkrijgbaar is in Zwartsluis, toen kwam ik uit op ondergoed. De gebroeders Terwel hadden deze ruimte aan de Kerkstraat nog vrij. De komende maanden gaan we het voormalige zeepwinkeltje en de viszaak ombouwen tot winkel. Hopelijk zitten we in april in rustiger vaarwater wat corona betreft, zodat ik tegen die tijd de deuren kan openen. Corona was geen reden om de plannen voor Sluusgoed te staken, het leek mij een mooie uitdaging.”

Ondertussen heeft Justine zich al gericht op de online-verkoop. Via sociale media brengt ze haar producten aan de man. “Ik rijd iedere week richting mijn leverancier in Gelderland om nieuwe voorraad te halen. De online verkoop verloopt goed, ik zie d’r naar uit om dit voorjaar de deuren van Sluusgoed te openen”, sluit Justine tevreden af.

Volg Sluusgoed hier via social media.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice