17 april 2021 Gebruikers online: 9
Agenda
Active creations

Sluzigers die coronaboete kregen niet van plan te betalen

Geplaatst op: 23 januari 2021

De politie heeft zaterdagavond omstreeks 20.00 uur een bezoek gebracht aan een bruine kroeg in een achtertuin. Daar waren op dat moment zeven personen die zich volgens de politie niet aan de coronaregels hielden.

Op sociale media circuleert een video waarop te zien is hoe de inwoner van de Prinsessenbuurt de politie boos te woord staat. “Corona is één grote flop. Wil je het bedrag gelijk contant meehebben? Dan betaal ik gelijk contant voor iedereen”, reageert de Sluziger boos. Hij is op z’n minst niet te spreken over het optreden van de agenten. Facebookvrienden reageren ondertussen op de post van de man: “Ik snap dat je pist bent. Maar als iedereen zo over corona denkt, dan komen we er nooit vanaf.”

Tegenover Zwartsluis Actueel laat de man na het vertrek van de dienders weten: “Ik vind het enorme kolder, ik betaal helemaal niets.” Het bedrag van de boete bedraagt 95,00 euro per persoon. Meerdere mensen uit de video willen de boete niet betalen, het is niet duidelijk of alle aanwezigen tegen het besluit in gaan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice