7 mei 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Verkeersofficier buigt zich over bizarre aanrijding Belt Schutsloot

Geplaatst op: 9 februari 2021

De verkeersofficier van justitie zal zich beraden op mogelijke strafrechtelijke vervolging voor de man uit Belt-Schutsloot die gisteren een plaatsgenoot van een brug schoof. Volgens omstanders is dat met opzet gedaan.

Maandagmiddag wilde de bestuurder van een pick-up voorrang nemen, terwijl een tegenligger al bijna het einde van de brug gepasseerd was. De bestuurder van de Skoda wilde, of kon vanwege de gladheid, niet achteruit rijden. De bestuurder van de Dodge duwde hem daarom achteruit waarop de Skoda uiteindelijk total loss van de weg raakte, laatstgenoemde is te zien op de video.

Volgens Chantal Westerhoff, persvoorlichter bij de politie, is de pick-up niet beschadigd geraakt. “De man in de Skoda heeft aangifte gedaan en de zaak zal verder worden opgepakt door de verkeersofficier van justitie.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice