28 maart 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Agnieten geeft iedere leerling doosje chocolade

Geplaatst op: 12 februari 2021

Een docent of medewerker van school bij je aan de deur? Dat gebeurt niet zo vaak. Toch is dat wat de leerlingen van het Agnieten College in deze winterse week beleefden.

Directeur Gert Voerman vertelt: “Het contact met de meeste leerlingen is nu al zes weken online. Via de digitale weg weten docenten en leerlingen elkaar wel te vinden. Het onderwijs en alles wat daar verder bij komt kijken, wordt zo goed mogelijk verzorgd. Leerlingen op hun beurt doen hun best, volgen de lessen en maken hun opdrachten en toetsen, zoals dat van hen gevraagd wordt. Soms is dat best lastig en een uitdaging, zo ver weg van school.”

Om die afstand even te doorbreken en ze te laten weten dat ze gemist worden in de klas, werd het plan opgevat om de leerlingen van het Agnieten College te verrassen.  Medewerkers van het Agnieten College Zwartsluis brachten hun leerlingen een kleine attentie met daarbij een kaartje, aan huis. Het pakketje werd persoonlijk aan hen overhandigd. Dit alles met inachtneming van maatregelen rondom Corona.

“Verschillende leerlingen reageerden blij verrast, vol verbazing. Een aantal leerlingen waren sprakeloos, want deze pakketbezorger hadden ze niet aan de deur verwacht! Een mooi moment van persoonlijk contact, maar hopelijk zien we elkaar snel weer op school”, besluit Voerman.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice