25 april 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Active creations

Horeca komt met alternatief voor lentetocht: Stadswandeling

Geplaatst op: 18 februari 2021

De lentetocht trekt al jarenlang honderden deelnemers.

De horeca kon afgelopen jaar geen bokkentocht en lentetocht organiseren. Daarom introduceren de ondernemers iets nieuws: de Stadswandeling. Die staat gepland op zaterdagmiddag 27 februari. Onderweg krijgen de deelnemers kleine hapjes en drankjes aangeboden, net zoals bij de bokken- en lentetocht.

“We vonden het als Sluziger horeca heel jammer dat we de tochten niet konden organiseren. Daarom bedachten we de Stadswandeling. Die zaterdag kunnen liefhebbers tussen 12.00 en 17.00 uur een route van 10 kilometer door het dorp lopen. Onderweg komen ze zeven horeca-ondernemers tegen die klaarstaan met een versnapering. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een broodje zalm of een speciaalbiertje. De route komt langs allerlei bezienswaardigheden van het dorp. Onderweg krijgen de deelnemers vragen voorgeschoteld waarmee ze kans maken op een mooie prijs”, vertelt mede-organisator Thijs Postma.

Volgens de horeca is de tocht voor iedereen goed begaanbaar. Honden, kinderen, kinderwagens, rolstoelen. Iedereen kan meedoen. “En kinderen krijgen een tasje met een appeltje, wat drinken en lekkers. Mensen kunnen met hun gezin meedoen of in duo’s. Vanwege de coronamaatregelen kunnen in eerste instantie 100 mensen meedoen. Als er heel veel animo is, organiseren we 6 maart opnieuw een stadswandeling”, besluiten de organisatoren.

Deelname bedraagt 20,00 euro per persoon, voor kinderen ligt dat tarief lager (5,00 euro). Opgave kan via info@cafedesluus.nl of via 06 1661 4249.

Klik hier voor de laatste stand van zaken voordat u zich opgeeft.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice