4 maart 2021 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Kamerleden vandaag op bezoek in Zwartewaterland

Geplaatst op: 22 februari 2021

Vandaag brengt SGP-er Roelof Bisschop vanwege de verkiezingscampagne een werkbezoek aan Genemuiden en Hasselt. Ook zijn CDA-collega Hilde Palland laat zich vandaag zien in de gemeente. 

Bisschop heeft zitting in de Tweede Kamer en staat als nummer drie op de lijst voor de komende verkiezingen. Samen met wethouder Slingerland en raadslid SGP Zwartewaterland Wilhelm Bisschop bezoekt hij de Wijkwieg in Genemuiden. Daarna wordt koers gezet naar Hasselt voor een ontmoeting met een lid van het stadsteam en een of meer ondernemers.

Palland zit een kleine twee jaar in de Tweede Kamer en staat op plek 12 voor de christendemocraten. Ze start haar bezoek aan Zwartewaterland vanmiddag bij Hanzestad Marketing Hasselt. De kandidaat uit Kampen gaat vervolgens naar de brandweerkazerne in de Hanzestad en sluit de dag af in Mastenbroek. Ze had ook de intentie om Zwartsluis te bezoeken, die trip gaat echter niet door.

Gepubliceerd door Robert Jansema

2 reacties op “Kamerleden vandaag op bezoek in Zwartewaterland”

  1. RvZ schreef:

    CDA Zwartewaterland zou onder normale omstandigheden vanavond hun ledenvergadering organiseren in Hotel Zwartewater, daarbij zou Hilde ook aanwezig zijn. Dat heeft helaas nu digitaal plaatsgevonden. En voor wie het wil weten; Hilde zet zich al ruime tijd in voor o.a. de Bruine Vloot, ook in Zwartsluis.

  2. Jan ten klooster schreef:

    Zwartsluis niet goed genoeg blijf er dan maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice