29 maart 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Renault Van Kesteren helpt HEMA Genemuiden

Geplaatst op: 15 maart 2021

(Adv.) De HEMA in Kampen en Genemuiden is flink getroffen door de coronamaatregelen. De twee winkels zijn een lange tijd dicht geweest en sinds kort pas weer gedeeltelijk open onder strikte regels. Renault Van Kesteren hielp eigenaar Pepijn Keijser bij zijn grote wens om een efficiënte bezorgservice op te zetten.

Een aantal weken geleden meldde de ondernemer zich bij de in Kampen en Zwartsluis gevestigde Renault-dealer. Tot voor kort bezorgde Keijser de bij hem bestelde artikelen per brommer. “Dat was fantastisch”, zegt Keijser. “Alleen moesten we steeds heen en weer rijden.”

Renault Van Kesteren stelde daarom een Kangoo Express beschikbaar. “We hebben mooie afspraken gemaakt met Pepijn”, vertelt Wimfried van Kesteren. “Hij krijgt de Kangoo een tijdje gratis ter beschikking. Na een bepaalde periode betaalt hij een vriendelijk tarief. Als blijkt dat de bezorging van de HEMA een blijvertje is, gaan we definitieve afspraken maken over een bezorgservice-auto.”

Keijser is erg blij met de Kangoo. “We kunnen nu meerdere producten in een keer meenemen”, vertelt hij. “Dat werkt heel goed! Ons horecagedeelte is momenteel nog dicht. Dus ook daar bezorgen we voor.” En hoe rijdt de Kangoo? Keijser: “Lekkerder dan mijn eigen auto, haha. En dat zegt heel wat. De Kangoo is een heel fijne auto.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice