25 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Ervaar de online informatiedag van Verhoek Europe

Geplaatst op: 20 maart 2021

(Adv.) Kom naar de online infodag op 30 maart van Verhoek Europe om meer te weten te komen hoe je aan het werk kan bij ons als ervaren vrachtwagenchauffeur. Nog geen groot rijbewijs maar wel ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden? Wij geven je ook hier graag wat meer informatie over wat de mogelijkheden hiervan zijn binnen Verhoek Europe.

Online infodag: werken als chauffeur bij Verhoek Europe

Ervaren vrachtwagenchauffeur? Ga aan de slag bij Verhoek Europe, dé specialist in complex vervoer. Een grote speler in een grote markt, nationaal én internationaal. Werken in een team waarin je je gewaardeerd voelt én met collega’s die voor elkaar klaarstaan. Uiteraard met een prima beloning en uitstekende overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Lijkt je dat wat? Op 30 maart 2021 (tijdstippen worden nader bepaald op basis van inschrijving en beschikbaarheid) vertellen wij je graag alles over het werken als chauffeur bij Verhoek Europe. Wij hebben mogelijkheden voor zowel de nationale als internationale chauffeur. Opgeven? Dat kan, klik op de volgende link en geef je op: https://nl.surveymonkey.com/r/SKWHJQC.

Online infodag: laat je omscholen tot vrachtwagenchauffeur

Kruip in de cabine van een indrukwekkende truck en beleef de weg vanaf een andere hoogte. Sla je vleugels uit over Nederland en Europa. Als vrachtwagenchauffeur bij dé specialist in complexe logistiek ben je goed op weg.

Wij bieden je een gratis rijopleiding aan (die je eventueel naast je huidige baan kunt doen) en aansluitend een baan als chauffeur. Zelfstandig werk in een team waarin je je gewaardeerd voelt én waarin collega’s voor elkaar klaarstaan. Uiteraard met een prima salaris en uitstekende overige arbeidsvoorwaarden.

Lijkt je dat wat? Op 30 maart 2021 (tijdstippen worden nader bepaald op basis van inschrijving en beschikbaarheid) vertellen wij je graag alles over deze beroepsopleiding. Wat kan je verwachten tijdens dit traject, hoe lang duurt de opleiding, wat maakt het werken bij Verhoek zo leuk enz. enz… Opgeven? Dat kan, klik op de volgende link en geef je op: https://nl.surveymonkey.com/r/JHRGDG9.

Vragen?

Neem contact op met Martijn per telefoon of via WhatsApp op +31 6 51 43 62 15 als je voor deelname aan de online infodag nog iets meer wilt weten of stuur een mail naar hr@verhoek-europe.com.

Denk groot, denk Verhoek Europe!

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar: info@jansemamedia.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice