24 april 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Vier jaar gratis onderhoud bij aankoop Renault-bedrijfswagen

Geplaatst op: 23 maart 2021

(Adv.) Renault Van Kesteren in Kampen en Zwartsluis staat nog tot het einde van deze maand volledig in het teken van bedrijfswagens. Profiteer nog een week van 4 jaar gratis onderhoud en 5 jaar lang o% rente op Flex Financial Lease. Extra veel ondernemersvoordeel dus op alle Renault-bedrijfswagens, inclusief de volledig elektrische Kangoo Z.E. en Master Z.E.

Renault is al vele jaren de trouwe partner van ondernemers. Het Franse automerk heeft een breed aanbod aan bedrijfswagens, voor ieder bedrijf wat wils. “Deze maand zetten we nog een extra stapje voor ondernemers”, legt Wimfried van Kesteren uit. “Bij de aankoop van een Kangoo betekent dat € 1.400,- kantvoordeel, bij de Kangoo Z.E. € 750,-, bij de Trafic € 1.100,- en bij de Master € 1.050,-.”

De populaire Renault Trafic is bijvoorbeeld al leverbaar vanaf € 25.350,- en Flex Financial Lease is mogelijk vanaf € 239,- per maand. De Renault Kangoo is verkrijgbaar vanaf € 16.590,- en Flex Financial Lease is mogelijk vanaf € 159,- per maand. Daarbovenop krijgen ondernemers dus 4 jaar gratis onderhoud (maximaal 100.000 kilometer) en tot 5 jaar 0% rente op Flex Financial lease.

Meer weten over deze speciale actie voor bedrijfswagens? Renault Van Kesteren adviseert geïnteresseerden graag. De showrooms in Kampen en Zwartsluis zijn op afspraak te bezoeken. Of neem contact op met een van de medewerkers: www.vankesterenrenault.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice