17 april 2021 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Pegasus hervat volleybaltraining bij De Kragge

Geplaatst op: 31 maart 2021

Dinsdagavond zijn de meiden C van volleybalvereniging Pegasus begonnen aan de herstart van het volleyballen in Zwartsluis. Door medewerking en steun van Raymond Spijkerman en Zwembad de Kragge kan Pegasus komende tijd gebruikmaken van het terrein naast- en achter het zwembad.

“Het was even wennen na bijna vier maand geen bal te hebben geraakt. Maar de meiden C van Pegasus genoten zichtbaar van hun eerste training. Als extra cadeau een stralende zon die het zeer aangenaam maakte. Alle teams hervatten deze week haar trainingen. De jeugd zal in Zwartsluis bij zwembad de Kragge trainen, en de senioren in Hasselt bij zwembad Bestevaer”, vertelt Albert Dijkstra namens de vereniging.

De vereniging biedt vier gratis proeftrainingen aan voor geïnteresseerden. Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice