17 april 2021 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Fietsenstalling biedt uitkomst voor Sluziger turntalenten

Geplaatst op: 3 april 2021

De gymnastiekvereniging heeft onlangs haar trainingen weer kunnen hervatten. De fietsenstalling van het Agnieten College biedt namelijk uitkomst. 

In december moest de vereniging stoppen met de wekelijkse lessen in de sporthal, maar sinds enkele weken wordt er op zaterdagochtend weer volop geoefend door de leden. “Normaal gesproken hebben we vijf groepen, maar nu hebben we de kinderen verdeeld in drie groepen. Op die manier kan iedere groep op zaterdagochtend drie kwartier komen trainen”, vertellen de Hasseltse trainsters van de Sluziger vereniging.

De meiden van de turngroep zijn blij dat ze inmiddels weer samen mogen trainen: “Binnen kun je meer dingen doen omdat in de sportzaal meer toestellen staan. Maar we zijn al lang blij dat er weer iets kan. En met de kou valt het ook wel mee, als je maar goed in beweging blijft is het prima te doen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice