17 april 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Traktatie voor ouderen van De Zonnebloem

Geplaatst op: 3 april 2021

De vrijwiligers van de Zonnebloem afdeling Zwartsluis hebben de afgelopen dagen een lekkere en gezonde traktatie afgegeven bij ouderen. Naast fruit en paaseitjes was het mandje nog aangevuld met een puzzelboekje van de Zonnebloem wat door de gasten met enthousiasme werd ontvangen.

“Zolang er geen gezamenlijke activiteiten mogen en kunnen plaatsvinden proberen we de gasten steeds te verrassen met een attentie thuis. We hebben als zonnebloem in Zwartsluis 23 ouderen die worden bezocht door vrijwilligers van de zonnebloem. Door corona zijn nog wel één op één bezoekjes mogelijk maar geen gezamenlijke activiteiten die we normaalgesproken een aantal keren per jaar organiseren”, besluit Yvonne de Boer.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice