17 april 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Sluziger korps ingezet bij grote brand in Hasselt

Geplaatst op: 5 april 2021

Foto: Klaas Jansen

Maandagmiddag is brand ontstaan in het pand van de de SMG Groep (Schuttersmagazijn) aan de Randweg. De brandweer schaalde al gauw de brand op naar zeer grote brand. Rond 14.15 uur meldde de persvoorlichter dat, mede dankzij alle extra inzet uit de regio, de brand in de kiem was gesmoord.

Hoe de brand kon ontstaan was rond 14.30 uur nog onduidelijk. Korpsen van Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden zijn uitgerukt.
De brandweer verwachtte maandagmiddag nog wel enkele uren bezig te zijn met afblussen. Vanwege gevaarlijke stoffen zijn uiteindelijk ook alle wegen richting het industrieterrein afgesloten. Vanaf de openbare weg was vooral de rookontwikkeling zichtbaar.

Meer foto’s op Hasselt Actueel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice