17 april 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Provincie bedankt alle inwoners van Zwartsluis

Geplaatst op: 6 april 2021

Sinds oktober 2020 werkte de provincie Overijssel aan de verbetering van de N331 en de N334, in samenwerking met aannemer KWS infra. Als gevolg van deze werkzaamheden zijn beide wegen twee keer volledig afgesloten geweest voor al het verkeer. “De werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond. KWS en de provincie Overijssel danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking. Met elkaar zijn we erin geslaagd de N331 en de N334 bereikbaar en veilig te houden voor de toekomst”, aldus Omgevingsmanager Mathilde Palma.

Een korte terugblik
Aanvankelijk zou de provincie Overijssel de werkzaamheden aan de N331 en N334 overdag laten uitvoeren. Op verzoek van de omgeving en in overleg met de gemeente Zwartewaterland is echter besloten de werkzaamheden hoofdzakelijk in de nacht uit te voeren. Dankzij de flexibiliteit van aannemer KWS is het gelukt om de werkzaamheden uit te voeren en de hinder zo beperkt mogelijk te houden voor de omgeving. Vanwege de lage temperatuur was het in december 2020 niet mogelijk om de definitieve asfaltdeklaag aan te brengen. Daarom is KWS in maart teruggekeerd om de klus af te ronden.

De laatste werkzaamheden
“Vanaf half april staan de laatste werkzaamheden op de planning. We brengen dan de gele coating en markering aan op de kruising Buitenkwartier – Nieuweweg, kruising Berkenlaan – Schoolstraat. En bij de begraafplaats. Hiermee maken we de wegen verkeersveiliger, doordat ze extra opvallen door de markering. De rode coating, voor fietsers, wordt aangebracht bij rotonde Zomerdijk en deels bij rotonde Rondweg/Het Singel. Deze werkzaamheden worden met een halve rijbaan afzetting uitgevoerd, waardoor er voor het verkeer weinig hinder is. De provincie Overijssel en KWS bedanken u voor uw begrip en wensen u een voorspoedige en veilige rit op de N331 en N334”, besluit Palma.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice