17 april 2021 Gebruikers online: 9
Agenda
Active creations

Groepen 7 geslaagd voor theoretisch verkeersexamen

Geplaatst op: 7 april 2021

Groep 7 van De Wijngaard geslaagd voor het theoretisch examen.

Afgelopen week is door alle leerlingen uit Zwartsluis van groep 7 meegedaan aan het landelijke theoretische deel van het verkeersexamen. Een enkeling had een herexamen nodig maar alle kinderen zijn uiteindelijk geslaagd. Veilig Verkeer Nederland afdeling Zwartsluis feliciteert daarom alle leerlingen uit groep 7 van De Wijngaard en De Aremberg met deze prestatie. 

“Door kinderen bewust te laten omgaan met de verkeersregels en verkeersveiligheid, hopen we ze voldoende voor te bereiden op diverse verkeerssituaties in en rondom Zwartsluis. Daarnaast kunnen we ze ook alvast voorbereiden op het afleggen van grotere afstanden, bijvoorbeeld naar het voortgezet onderwijs”, aldus Mirjam Voerman namens VVN Zwartsluis.

Voerman vult aan: “Vanwege de geldende coronamaatregelen mogen de kinderen dit jaar op een door hun gekozen tijdstip onder begeleiding van een ouder, grootouder of andere volwassenen begeleider het praktijkexamen afleggen. De route is met pijlen op het wegdek uitgezet. De start is bij het zwembad en het einde bij de Arembergschool. Na afloop krijgen de kinderen ook het diploma van het praktijkexamen overhandigd van hun leerkracht. We wensen de kinderen heel veel succes en plezier met het afleggen van het praktijk gedeelte.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice