17 april 2021 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Oranjevereniging roept op: ‘Versier samen de straten’

Geplaatst op: 7 april 2021

Ondanks dat de feestweek er niet uit ziet zoals men had gehoopt, wil de Oranjevereniging het dorp wel in de feeststemming brengen. Bestuursleden doen dan ook de hartelijke oproep om de straten te versieren.

Het bestuurt vertelt: “Kijk, vlaggetjes en de vlag uithangen doen we altijd al. Zo trouw en eensgezind is Zwartsluis. En blijf dit vooral uitbundig doen. Maar dit jaar doen we iets extra’s. Zet iets voor of hang iets aan je huis in de kleuren oranje, rood, wit en/of blauw.”

De Oranjevereniging vult aan: “Denk je nu: ai, dat is ingewikkeld. Hier geven wij jullie wat tips: pimp een oude tuinstoel of tuinbank, een oude fiets, zet dit voor je huis, zet oranje planten voor je huis, maak slingers van, pimp een oude kinderwagen, doe iets met ballonnen, misschien heb je nog oranje speelgoed. Of zet spullen achter je raam van het Koningshuis, zodat mensen dit kunnen bekijken als ze langswandelen. Bedenk iets met je straat (denk wel aan de coronamaatregelen!), wellicht iedereen hetzelfde voor of aan het huis.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice