19 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Telefonisch spreekuur over Openbaar Vervoer

Geplaatst op: 15 april 2021

Er is een telefonisch ov-spreekuur ingesteld. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur worden de vragen over het gebruik van het openbaar vervoer beantwoord door OV-ambassadeurs. Dit spreekuur vervangt vanwege corona de maandelijkse inloopspreekuren in de bibliotheek voor senioren van 55+.

Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

Wanneer? Dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via 038-303 70 10. Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice