7 mei 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Sluusgoed opent de deuren

Geplaatst op: 22 april 2021

Zwartsluis is weer een winkel rijker. Sluusgoed opende vanmorgen namelijk officieel de deuren. Onder toeziend oog van enkele genodigden knipte de jonge onderneemster Justine vanmorgen het lintje door.

Onder het genot van een glaasje bubbels mochten vrienden en familie een kijkje nemen in de zaak. Afgelopen maanden is er veel werk verricht om de ondergoedwinkel in gereedheid te brengen voor de opening.

Justine volgt de opleiding tot verkoopster en al snel kwam ze erachter dat een eigen winkel echt haar ding zou zijn. “Ondernemen zit in de familie, mijn ouders hebben ook een eigen bedrijf. Ik wilde in eerste instantie graag een kantoorfunctie, maar daarbij mis je toch een stukje contact met de mensen. Dit najaar besloot om een eigen zaak te beginnen. Ik volg nu één dag per week les en de rest van de tijd kan ik besteden aan Sluusgoed”, vertelt de jonge onderneemster. Sluusgoed heeft ook een ‘shoplicht’ waardoor klanten bij een groen licht even binnen kunnen rondneuzen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice