7 mei 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Zacht weertje maakt eerste terrasbezoeken aantrekkelijk

Geplaatst op: 28 april 2021

De Waterlelie ontving weer gasten vanmiddag (foto: Bas Jansen)

‘Een goed begin’ en ‘hopelijk een opmaat naar meer’: zo omschrijven ondernemers in de horecabranche de gedeeltelijke heropening van vandaag. Ruim zes maanden bleven stoelen en tafels onbemand, maar sinds 12.00 uur mag er weer op de terrassen geserveerd worden.

Het zachte weer van vandaag werkte goed mee in het voordeel van de horeca. Ook in Belt Schutsloot werden de stoeltjes buiten gezet. Eetcafé de Waterlelie verwelkomde de eerste gasten en verhuurde ook weer de nodige bootjes. Ook in Zwartsluis bezochten liefhebbers hun favoriete etablissement voor een wijntje, bak koffie of glas bier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice