7 mei 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Gepensioneerde Betsie Mol neemt afscheid van Philadelphia

Geplaatst op: 30 april 2021

Fotos: Hans Hilberts

Donderdagmiddag was het dan zover voor Betsie Mol; haar laatste dag bij Philadelphia-Zorg aan de Purperreigerlaan zat erop. Betsie gaat vanaf vrijdag van haar pensioen genieten.

Dertien jaar heeft ze dan gewerkt op de locatie. Tijdens haar afscheid vertelde ze dat ze dit werk en de omgeving enorm zal missen. Dat bleek wederzijds. Want de cliënten en Philadelphia hadden met Betsie een zeer betrokken en enthousiaste medewerkster in de huishouding, én als kokkin, én als assistent begeleidster.

De collega’s van Philadelphia wensen Betsie nog fijne en goede jaren toe en zijn blij dat ze als vrijwilligster aan de locatie verbonden blijft. Van de cliënten kreeg Betsie naast mooie woorden, bloemen, cadeaubonnen en kaarten.

Opmerking fotoserie: alle aanwezigen zijn gevaccineerd. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice