18 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Wat doet Van Dijk Sociaal?

Geplaatst op: 8 mei 2021

(Adv.) Als ondernemers uit Zwartewaterland delen wij graag onze bedrijfsfilm met jou. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met Freame. Van Dijk Sociaal startte 9 jaar geleden met als doel mensen te helpen bij hun persoonlijke financiën. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een breed spectrum van werkzaamheden gecentreerd rondom het thema schuldhulpverlening. In 2020 hebben wij als echtpaar onze krachten gebundeld. Wij vinden het belangrijk om van betekenis te zijn in wat we doen, en kunnen dat volop kwijt in ons werk. Dit komt ook terug in de naam van onze onderneming.

De samenwerking blijkt een schot in de roos, want vanwege de nieuw toegevoegde dienst bedrijfsadministraties zijn wij ook in staat om ondernemers te helpen op dit gebied. Zo is er inmiddels is een mooie samenwerking ontstaan met de gemeenten Dalfsen, De Wolden en Hoogeveen. Andere opdrachtgevers zijn werkgevers, kerken en collega-bewindvoerders. Ook weten veel mensen ons rechtstreeks te vinden. De opdrachten die we krijgen variëren. Soms gaat het om een los schuldsaneringstraject, maar vaker is het een combinatie van diensten waarmee ook bedrijfsadministratie is gemoeid.

Onze dienstverlening heeft overigens niet enkel betrekking op het hebben van schulden. Je kunt bij ons ook terecht voor niet-schuldgerelateerde bewindvoering of andere financiële diensten, waaronder ook bedrijfsadministraties voor ZZP en MKB.

Meer weten? Ga dan naar www.vandijksociaal.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice