19 oktober 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Afgelopen week één Sluziger besmet geraakt

Geplaatst op: 13 mei 2021

Vergeleken met de voorgaande week is het aantal besmettingen tussen 3 en 9 mei redelijk gelijk gebleven in Zwartewaterland. In Hasselt is geen groot verschil te zien, in Zwartsluis zakten de cijfers en in Genemuiden kwamen er iets meer besmettingen bij.

Afgelopen week raakte slechts één Sluziger besmet, tegenover 9 in de week daarvoor. In Hasselt zakte het aantal van 12 naar 11. Genemuiden had te kampen met een kleine stijging, 39 raakten besmet. De week daarvoor lag dat aantal op 31.

433 mensen hebben zich laten testen afgelopen week, de week daarvoor waren dit er 506. Het percentage positieven is toegenomen naar 12,2% (vorige week 9,7%). Dit percentage ligt hoger dan het percentage in de regio (9.9%).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice