20 april 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

PersoneelSelectief biedt mogelijkheid voor opmaat trainingen met subsidie

Geplaatst op: 1 juni 2021

(Adv.) PersoneelSelectief Training biedt ondernemers in Zwartewaterland mogelijkheden op het gebied van subsidie uit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. De trainingen van PersoneelSelectief bewijzen zich al jaren, de trainingen zijn gericht op het gebied van leiderschap, communicatie en organisatie, zijn op maat gemaakt èn samengesteld naar behoefte.

PersoneelSelectief Training is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, wat een voorwaarde is voor het ontvangen van deze subsidie. Doe er uw voordeel mee!

Ontwikkelfonds Regio Zwolle, onderdeel van Upgrade jezelf, vergoedt ook in 2021 tot maximaal 50 procent van de kosten voor om-, op- en bijscholing van (toekomstige) werknemers. Met de training helpt PersoneelSelectief bestaand en nieuw personeel zich op korte termijn te ontwikkelen naar het gewenste niveau.

Hiermee sluit PersoneelSelectief Training aan bij het doel van het ontwikkelfonds: een aantrekkelijke en sterke arbeidsmarkt in Regio Zwolle. Meer informatie? Kijk op www.personeelselectief.nl/trainingen

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice