23 september 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Alternatieve Avond4daagse gaat langer door

Geplaatst op: 2 juni 2021

Met het pontje over het Meppelerdiep, een vast onderdeel van de Avond4daagse (archieffoto Henk Kuik)

De Avond4daagse kan langer worden gelopen, namelijk tot eind juli. Nog twee maanden kunnen Sluzigers net als vorig jaar een aangepaste vorm van de Avond4daagse wandelen. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand.

Zo voorkomt de organiserende buurtvereniging De Moerasvogel dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvangt de deelnemer zijn of haar Avond4daagse medaille in de brievenbus.

Na aanmelding krijgt een wandelaar digitaal toegang tot de app ‘eRoutes’. Buurtvereniging de Moerasvogel legt uit: “Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur.”

Inschrijven kan hier. Deelname aan Avond4daagse (Home Edition) kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijgen wandelaars toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Klik hier voor meer info of mail voor vragen demoerasvogel@gmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice