19 oktober 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Kraak de Code en graffitiworkshop bij Fun & Forget

Geplaatst op: 2 juni 2021

Op 16 en 18 juni houden de buurtsportcoaches, Steunpunt Mantelzorg en de jongerenwerkers van Zwartewaterland weer een activiteit voor Fun & Forget.

Fun & Forget is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt te denken aan jonge mantelzorgers. Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hiervoor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen welkom, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

Voor aanmelden of meer informatie: www.samenzwartewaterland.nl Let op! Aanmelden kan t/m 13 juni. De 12-jarigen mogen zelf kiezen bij welke groep ze aansluiten. Contactpersoon voor meer info: Martijn Jansen (sport@zwartewaterland.nl)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice