23 september 2021 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Ook derdeklassers nemen afscheid van Agnieten College

Geplaatst op: 10 juni 2021

Het einde van het schooljaar is in zicht. Daarmee komt ook een einde aan de schoolperiode op het Agnieten College in Zwartsluis voor de derde klassen havo en vwo. Na de zomervakantie maken ze hun schoolperiode elders af, omdat het Agnieten College enkel de onderbouw van havo en vwo lesgeeft.

Na bijzondere jaren, waarin verschillende excursies niet door konden gaan, is het toch nog gelukt om een leuke activiteit te organiseren in het kader van Natura2000.

Aan de Handelskade in Zwartsluis lag vandaag de tweemastklipper ‘De Sterrewind’ klaar. Na het inschepen voeren de leerlingen via het Zwartewater richting Vollenhove. De jongeren voeren langs het Vogeleiland en zagen daar restanten van biezenvelden.

De leerlingen vermaakten zich prima op het schip en genoten volop van het mooie weer. Voordat de leerlingen weer terugvoeren naar Zwartsluis, was er nog even tijd om een duik te nemen. In Zwartsluis aangekomen stond de BBQ klaar. Nog een paar weken en dan nemen deze leerlingen afscheid van het Agnieten College. Ze maken hun schooltijd verder af in Zwolle, Meppel of Kampen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice