23 september 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

In de kantine van DESZ wordt hard gewerkt

Geplaatst op: 12 juni 2021

Fotoserie: Henk Kuik

Het klusteam en enkele leden van DESZ hebben afgelopen week weer veel werk in de kantine. Daardoor krijgt het clubgebouw van het Sluziger elftal steeds een modernere uitstraling. Dit mede dankzij stukadoor Pierik, het schildersbedrijf van de gebroeders Beens en Vastbouw. 

Eigenlijk wilde DESZ haar kantine in de zomermaanden juli en augustus opknappen. “Maar de kantine is momenteel toch niet open, dus hebben we de werkzaamheden naar voren gehaald. Als de make-over achter de rug is, komt er ook een nieuwe licht- en geluidsinstallatie te hangen. Als alles dan volgens plan verloopt, zijn we half juli klaar”, vertelt Atze ten Klooster. Dit jaar bestaat DESZ 75 jaar. Dat leek de vereniging een mooie reden om de 35-jarige kantine een make-over te geven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice