18 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

VVD zoekt meedenkers

Geplaatst op: 16 juni 2021

VVD Zwartewaterland is op zoek naar inwoners die zich willen inzetten voor hun buurt. Inwoners die het leuk vinden om na te denken over hoe Zwartewaterland er in de toekomst uit moet zien.

Simon Tol vertelt namens de liberalen: “Als VVD willen we graag een lokale partij zijn. Er is in de afgelopen jaren genoeg gezegd over de VVD als landelijke partij. We halen nog steeds onze kennis via deze landelijke lijnen, maar onze inwoners bepalen wat er in Zwartewaterland moet gebeuren. Als VVD zoeken we altijd de balans tussen wat we als inwoners zelf kunnen doen en waar de gemeente bij moet helpen. We doen dat vanuit de gedachte dat iedereen zijn of haar eigen kansen moet kunnen pakken. Mocht dat niet lukken, dan staat de gemeente klaar om jou daar verder bij te helpen.”

Tol vult aan: “Kan jij je vinden in deze gedachte en sta je ervoor open om meer te weten te komen hoe wij dit als VVD in Zwartewaterland doen? Neem dan contact met ons op via fractie@vvdzwartewaterland.nl of Whatsapp naar 06 14 04 91 07. Bepaal jij waar de zonnepanelen en windmolens komen? Of neem jij de beslissing waar bedrijven gevestigd worden? Vertegenwoordig jij straks jouw vrienden en buren binnen onze gemeenteraad? Kom dan nu in actie voor jouw buurt en sluit je bij ons aan.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice