24 september 2023 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Regio Cup blijkt prooi voor spelers van DESZ JO-13 1

Geplaatst op: 22 juni 2021

Na een zeer spannende wedstrijd tegen Hoogeveen/Tiendeveen is DESZ JO13-1 er vanavond in geslaagd om de Regio Cup mee naar Zwartsluis te nemen. De ploeg van Ronald Voerman, Lars Visser en Max van Dijk kwam na penalty’s tot winst.

Na een seizoen wat grotendeels werd overschaduwd door corona(maatregelen) is er vanuit de KNVB op de valreep een Regio Cup samengesteld. Wat betekent dat de jeugd zo’n 4 tot 5 wedstrijden in de regio speelt voor ‘het kampioenschap’. Desz JO 13-1 stond er na drie gewonnen wedstrijden goed voor en reisde vanavond af voor een spektakelstuk in en tegen Hoogeveen.

Waar DESZ vanavond even dacht eenvoudig te winnen, kwam het team van een koude kermis thuis. Ruim 60 minuten lang is er gevochten om ook de laatste drie punten binnen te slepen. Na het eindsignaal was de stand 3-3, dus resulteerde de pot in een reeks penalty’s. En net als de wedstrijd was ook dat bloedstollend. Aan beide kanten werden er enkele penalty’s gemist, kwamen er een aantal op de lat en werden er penalty’s gestopt. Toch bleken de Sluzigers de sterkte, uiteraard werd dat gevierd in Hoogeveen en op het sportpark in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice