23 september 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Inslaan nu het nog kan, bij Coop ontstaat ‘bierdrukte’

Geplaatst op: 24 juni 2021

Deze aanhanger werd woensdagavond volgeladen met bijna 1000 flesjes bier.

Per 1 juli is het gedaan met de grote kortingsacties op alcoholische producten bij slijter en supermarkt. Twee kratten bier of flessen wijn voor de prijs van één mag dan niet meer. En er gaan meer strengere regels gelden voor de verkoop van alcohol. Bij de Coop merken ze daar uiteraard het nodige van. Keten en vriendengroepen komen nog even snel flink inslaan voor de komende maanden nu de aanbiedingen nog geldig zijn.

Over twee weken is gestunt met drankprijzen voorbij. De nieuwe Alcoholwet schrijft voor dat een kortingsactie voor alcoholische drank nog maar maximaal 25 procent mag bedragen. Of winkels zich netjes aan deze nieuwe beperkingen houden, wordt straks gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice