23 september 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Vacatures bij Antonides CV uit Vollenhove

Geplaatst op: 6 juli 2021

(Adv.) Antonides CV uit Vollenhove zoekt voor de volgende functies geschikte collega’s: logistiek medewerker chemie, administratief commercieel medewerker en commercieel medewerker.

Antonides CV is opgericht in 1962 als handelshuis van laboratoriumbenodigdheden en grondstoffen voor de voedingsmiddelenbranche. Kernwaarden van onze organisatie zijn: betrouwbaar, flexibel en innovatief. Onze medewerkers dragen deze waarden dagelijks uit. Wij leveren meer dan 3500 producten. Deze producten zijn op te delen in drie hoofdcategorieën. Wij leveren: laboratoriumbenodigdheden, chemicaliën en grondstoffen. Jij gaat werken voor de chemie tak. Het logistieke proces is ingericht om snel en goed te leveren.

Open de onderstaande vacatures:

Logistiek medewerker 

Commercieel medewerker 

Administratief commercieel medewerker 

Ben jij enthousiast geworden? Heb jij hart voor de zaak en ben je een echte teamplayer? Solliciteer dan nu via email naar dhr. Antonides: t.antonides@antonides.com. Ook met vragen kun je bij de heer Antonides terecht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice