23 september 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Jeugd LTVZ pakt kampioenschap

Geplaatst op: 8 juli 2021

Jeugdige tennissers van LTVZ speelden vandaag hun kampioenswedstrijd in de klasse Groen 1. Zowel Zuidwolde als het team uit Zwartsluis (bestaande uit Collin Smit, Zoë Lensen, Luna van Hasselt, Jorg Harmsen en Britt Busscher) waren tot nu toe onverslaanbaar.

Eerst werden er vier enkels gespeeld die allemaal in een lange driesetter beslist werden. Luna, Jorg en Britt wonnen deze enkels en Zwartsluis kwam met 3-1 voor. Er hoefde nog maar 1 dubbel gewonnen te worden om kampioen te worden.

Helaas kwamen beide dubbelkoppels van Zwartsluis achter en verloren de eerste set. Zoë en Luna verloren helaas ook de tweede set. Jorg en Britt wonnen de superspannende tweede set. Gelukkig werd daarna de derde set ook door Zwartsluis gewonnen.

Een bloedstollende dag: veel gezweet, veel rennen, veel spanning, lange rally’s en vele mooie ballen maakten een einde aan deze warme dag. Deze super mooie tennisdag werd met een positief einde afgesloten: Zwartsluis werd kampioen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice