23 september 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Brandweerkorps vertrokken naar overstroomd Limburg

Geplaatst op: 16 juli 2021

(Archieffoto brandweer Zwartsluis)

Een deel van het brandweerkorps van Zwartsluis is vertrokken naar Limburg. Daar gaat men een ander korps aflossen en ondersteuning bieden waar mogelijk. De Sluzigers hebben de brandweerboot achter de auto gehangen en zijn die kant opgegaan. 

Zware regenval zorgt voor gigantische problemen in Limburg. Donderdagavond hielden de buien na drie dagen eindelijk op, maar de overlast is nog steeds niet voorbij. Nu het Maaswater snel stijgt, houden steden en dorpen langs de rivier hun adem in. De mannen uit Zwartsluis zullen voor onbepaalde tijd de handen uit de mouwen steken in het rampgebied.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice